Slimme
autoladers

Het laden van elektrische of hybride auto`s verbruikt erg veel stroom. Dit kan een probleem vormen op momenten dat u zelf in huis ook veel stroom verbruikt. Een mogelijk risico is dat de hoofdzekering eruit gaat. Een situatie waar niemand op zit te wachten…

Een oplossing voor dit probleem is om uw huisaansluiting te laten verzwaren. Dit komt echter met een prijs. De vastrechtkosten van uw netbeheerder zullen dan aanzienlijk gaan stijgen… soms met wel € 1200,00 per jaar.

Een andere oplossing is om een slimme autolader te kiezen. Dit is een lader die communiceert met een meter die in uw groepenkast wordt gemonteerd. Hierdoor krijgt uw lader inzicht in het verbruik in huis. Daarmee kan de lader dan bijvoorbeeld laden op momenten dat u in huis niet veel verbruikt. Heeft of wilt u meerdere laders? Dan kunnen deze laders, zolang ze van hetzelfde merk zijn, onderling communiceren om zo de stroom te delen en zo overbelasting te voorkomen.

Heeft u, of neemt u zonnepanelen? Dan kunt u met een slimme lader de stroom die normaal teruggeleverd word, direct gebruiken om te laden!

Wij verzorgen de gehele installatie en passen de groepenkast aan zodat u niets meer hoeft te doen dan uw auto aan de stekker te hangen!

 

 

Heeft u interesse gekregen en wilt u meer weten? Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.